I dette kortet får du opp Nøkkeltall for innfordringen. Det er i tillegg valg for Lag rapport og Lag statistikk.

Nøkkeltall

• Antall nye saker overført KK2 i dag. Ved å trykke på teksten får du opp en liste over alle sakene.

Lag rapport.

• Klikk på knappen. Det kommer opp en dialogboks. Fyll inn feltene med de verdiene du ønsker. Når du klikker OK-LAG RAPPORT, lager KK2 rapporten og presenterer den i en tabell nedenfor.
  • Når du er ferdig med rapporten klikker du LUKK i øvre venstre hjørne

Lag statistikk

• Klikk på knappen. Det kommer opp en dialogboks. Fyll inn feltene med de verdien du ønsker for statistikken.
  • KK2 lager statistikken. Det kan ta tid og systemet gir deg beskjed på e-post når den er klar.
  • Statistikken som er laget blir et valg i dialogboksen for Lag Statistikk