Velg Administrasjon i menyen til venstre etter innlogging i KK2. Nederst til høyre ser du kortet «Saksbehandler», her ser du dine registrerte opplysninger.

Rediger saksbehandler

Her kan du endre følgende:

• Navn – dette vises eksempelvis i brev og andre brukere ser navnet på saker hvor du er saksbehandler.
  • Bruker ID – benyttes ved innlogging i KK2.
  • Telefonnummer – Vil vises i brev og i valget «vis alle saksbehandlere».
  • Epost-adresse – Vil vises i brev og i valget «vis alle saksbehandlere».
  • Tyngre innfordrer – ved å legge inn Bruker ID til den som skal overta saken når den når tyngre innkreving. Denne saksbehandleren vil få en mail.
  • Passord – gjenta passordet nedenfor under «Bekreft nytt passord» dersom du ønsker å endre.
    • Passordet må bestå av minimum 6 karakterer med både tall og bokstaver.
  • Overføre dine saker til ny saksbehandler – dersom en saksbehandler skal slutte i jobben kan man nederst i dialogboksen overføre saker til en annen saksbehandler. Dette gjøres ved å skrive inn den nye saksbehandlerens bruker ID.

For at de nye opplysningene skal lagres må du trykke «lagre» (for å endre opplysninger) eller «overføre data (arve)» (overføre sakene til innlogget saksbehandler), for så å fylle inn passordet ditt og bekrefte.

• Dersom du skal endre passord må det nåværende passordet skrives inn.

Vise alle saksbehandlere

Her ser man en oversikt over alle registrerte saksbehandlere.

• Bruker ID
  • Navn
  • Telefon
  • Epost

Ny saksbehandler

For å legge til en ny saksbehandler i KK2 må man fylle ut følgende:

• Navn – dette vises eksempelvis i brev andre brukere ser navnet på saker hvor du er saksbehandler.
  • Bruker ID – benyttes ved innlogging.
  • Telefonnummer – Vil vises i brev og i valget «vis alle saksbehandlere».
  • Epost-adresse – Vil vises i brev og i valget «vis alle saksbehandlere».
  • Tyngre innfordrer – ved å legge inn Bruker ID til den som skal overta saken når den når tyngre innkreving. Denne saksbehandleren vil få en mail.
  • Passord – gjenta passordet nedenfor under «Bekreft nytt passord» dersom du ønsker å endre.
    • Passordet må bestå av minimum 6 karakterer med både tall og bokstaver.

Etter at opplysningene er lagt inn klikker du lagre. Den nye saksbehandleren er nå opprettet og kan logge inn i deres KK2.