Kortet viser en oversikt opplysninger registrert på debitor og har to knapper.

Saker: Knappen gir en dialogboks med oversikt over alle krav mot skyldner, både avsluttede og aktive saker. Du kan klikke på saksnummeret for å komme til den aktuelle saken.

Skjermbilde 2019-01-03 14.00.53.pngRediger Debitor (Y): Klikk og få opp en dialogboks, her kan du redigere debitoropplysninger.

NB! Dersom du ønsker at KK2 skal kunne sende SMS, mobilnummer vært utfylt og det må være huket av for SMS i bunnen av dialogboksen. Når du gjør det får du et nytt kort for SMS på saken.