Når man skal sende en begjæring til Namsmannen eller Tingretten skal det ligge med tidligere sendte dokumenter avhengig av hvilken begjæring man skal sende. Nå har vi laget en ny funksjon i KK2 som gjør det raskere og enklere og sette sammen dokumentpakken som skal sendes Namsmann eller Tingrett.

1. Ny knapp under tiltak:  DOK.PAKKE, klikk her.

2. Velg de tiltakene du skal ha med i dokumentpakken ved å huke av og velg produser dokumentpakke.

3. Pakken lages og legger seg på nedlastninger på maskinen din.

4. Skriv ut og send.

Det er bare å teste ut funksjonen, det skjer ingenting i KK2, den lager kun en dokumentpakke som lagres på maskinen under nedlastninger.