Klikk på den røde søppelkassen. Klikk lagre eller enter, i dialogboksen og tiltaket slettes. Det opprettes et notat som registrerer slettingen.

Når et tiltak slettes og det er et tiltak i en aktiv saksgang, vil det bli produsert på nytt i påfølgende nattkjøring eller ved forfall dersom det ikke gjøres tiltak/handling på saken. I slike tilfeller vil tiltaket være markert i grått øverst i tiltakskortet som vist nedenfor.