Menyvalg på sak : Tiltak

Dette valget åpner en dialogboks for nytt tiltak. Skriv inn søkeord eller en forkortelse og KK2 gir deg forslag på tiltak du er ute etter. Du kan også bruke pil ned for å få frem alle dokumentene om du er usikker på hva det heter.

Velg tiltak ved å klikke på det, og lagre. Du får opp en ny dialogboks for innfylling av tekst og opplysninger i tiltaket. Klikk lagre og du har laget tiltaket.

Tiltaket fremkommer i tiltakskortet.

HUSK: et tiltak som ikke hører hjemme i saksgangen vil suspendere saksgangen og KK2 antar at du driver med manuell saksgang.

Slette tiltak gjør du i tiltakskortet. Til høyre for tiltaket er en rød søppelbøtte. Klikk på den og aksepter slettingen ved å klikke lagre eller enter.

Redigere tiltaket gjør du ved å klikk på den blå dokumentkoden til venstre for tiltaket i tiltakskortet. Du får opp et redigeringsbilde.